Logo
Hotel Metropolis

Rareș are 20 de ani, este un antreprenor de succes și fondatorul TeenTank. Un proiect cu ambiții mari, TeenTank este o companie care face problem-solving pentru alte corporații, folosind tineri și învățându-i cum să întrevadă sursa unei probleme, cum să își prezinte ideea și cum să găsească soluții, în așa fel încât acestea să fie implementate de companii. Cu ideea sa, Rareș a câștigat Social Impact Award în 2017.

Ștefan este avocat şi fondator al afacerii Spartan, cel mai mare lanț de restaurante cu specific grecesc tip servire rapidă din România şi din estul Europei. Cel mai mare impact l-a adus societății însă atunci când a inițiat protestul #șîeu, prin care critică autoritățile statului pentru faptul că în Moldova, până acum, nu s-a construit niciun metru de autostradă. Exceptând primul metru, pe care tot el l-a construit…

Andrei are 20 de ani, iar pasiunea lui este educația. A început la 17 ani să vorbească despre educație, fie în conferințe, fie la televizor, la Fii pe fază! și la Generația Z. Acum, nu doar vorbește, ci, în calitate de Brand Manager, face educație la Școala de Valori, organizația care de 10 ani ajută zeci de mii de tineri să spună ,,Știu ce fac cu viața mea!”. Totodată, e facilitator în cadrul programelor de training ale Khastalia.

Alina este profesor și conferențiar universitar la UBB Cluj-Napoca. Aceasta s-a specializat pe domeniul psihologiei, fiind și coordonator de doctorate pe acest sector. Este un expert în psihologia evoluționistă, dar și în relația cognitivă dintre animale și oameni, axându-se pe terapia cu animale.

Ionuț TATA este președinte al Clusterului pentru Inovare și Tehnologie Brașov și fondator al incubatorului de startup-uri Hub Onezero. Are o experiență vastă în domenii precum managementul, finanțarea în fonduri europene și dezvoltarea economică. Caută să transmită celor din jurul său valorile după care se ghidează în ceea ce desfăşoară: exactitate și precizie, spirit inovator, orientare pe rezultate, ecologie în comunicare.

Maria OLINCA este medic specialist în anatomie patologică, Doctor în medicină, Cercetător Științific la Institutul Național de Patologie „Victor Babeș” București, Lector la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București și formator management de proiect. Lucrează în bioingineria cancerului, efectuând teste care arată probabilitatea dezvoltării bolii.