Logo
Hotel Metropolis

TED este o organizație nonprofit dedicată ideilor care merită răspândite, adesea sub forma unor discuții scurte, oferite de gânditori și executanți de vârf. Multe dintre aceste discuții sunt oferite la conferințele TED, inclusiv la reuniunea noastră anuală din Vancouver, precum și la TEDWomen, intimă TED.

Videoclipuri din saloane și mii de evenimente TEDx organizate independent în întreaga lume sunt disponibile gratuit pe TED.com și pe alte platforme. Versiunile audio ale discuțiilor de la TED2019 vor fi, de asemenea, publicate în TED Talks Daily, podcast TED, disponibile pe podcasturile Apple și pe toate celelalte platforme podcast.

Inițiativele deschise și gratuite ale TED pentru răspândirea ideilor includ TED.com, unde sunt postate zilnic noi videoclipuri TED Talk, TEDx, care permite mii de persoane și grupuri să găzduiască evenimente locale în stil TED din întreaga lume; programul TED Fellows, care selectează inovatorii din întreaga lume pentru a amplifica impactul proiectelor și activităților lor remarcabile; Proiectul Audace, care suprafețează și finanțează idei critice care au potențialul de a influența milioane de vieți; TEDSummit, care adună cei mai angajați membri ai comunității globale TED pentru brainstorming, discuții, spectacole, ateliere și un program eclectic de discuții de bază; și inițiativa educațională TED-Ed. TED are, de asemenea, o bibliotecă de podcasturi originale, incluzând Interviul TED cu Chris Anderson, Sincerely, X și una dintre cele mai descărcate emisiuni ale lui Apple Podcasts din 2018, WorkLife cu Adam Grant.

Urmăriți TED pe Twitter la http://twitter.com/TEDTalks, pe Facebook la http://www.facebook.com/TED, pe Instagram la https://instagram.com/ted și pe Snapchat la tedtalkshq.